قالب وردپرس درنا توس
Home / Technology / Testaustesti: 2018 Kia Stinger GT2

Testaustesti: 2018 Kia Stinger GT2Olemme suuria Stingerin faneja ja hyvää syytä. Kuten sanoimme ensimmäisen ajon aikana, Stinger ei ole mikään muu koskaan tuotettu Kia. Mutta se ei ole se, mitä ei ole joka saa meidät, se tekee kaiken oikein, joten emme koskaan halua poistua kuljettajan istuimelta.

Keho on seksikäs ja täysin verrannollinen. Fenderin aukon kansi on täydellinen, erityisesti GT2: n 19 "renkaan ja lisäsuojuksen kanssa. Metallissa ei ole futuristista terävää tehoa tai massiivinen" minä syön sinua "grillin.

Etupuskurin kanavien kanavat jäähdyttämään jarrun roottorit, jättäen ne ulos vetokoukusta pyörän takana. Jokaisessa valaisimessa on LED-valaistus, ja pidämme erityisen miellyttävän kämmenten kaltaisen keltaisen kääntymissuunnan etupaneelissa. Ainutlaatuinen

3.3L V6 -moottorin alle tuottaa 365 hv ja 376 lb-ft vääntömomentin ja ohjaa sen kaikkiin takavetoisiin pyöriin. Pehmeä 8-nopeus on nopea vaihtoventtiili ja nopea vaste melaattoreilta, kun

Ohjaustunnelma korostuu täydellisesti mukavuustilanteessa, mutta käyttötavan valitsimen pyörimisellä "urheiluun" tuntuu siltä, ​​että se on valmis osumaan, mutta se on paljon reagoivampaa kaikilta osin Brembo-jarrut tekevät paljon työ saada auto lopettamaan luottamuksen.

EPA-luokitukset ovat 1

9 mpg kaupunkia, 25 moottoritietä, 21 yhdistettynä, ja keskimääräinen arvo on yli 22,4 mpg sekuntikuljetuksen viikon jälkeen.

Nykypäivän ajo, sisustus on mukava ja toimiva. Takakannen kuormitusalueella voit tuoda suuria asioita, ja taitettavat istuimet lisäävät monipuolisuutta.

Punainen sisustus tekee Stinger-jalasta erityisen urheilullisen, erityisesti useilla kuljettajan säädöillä, mukaan lukien puhallettavat sivutukit ja reiden laajennus. Pallot vapauttavat avaimen avautumisen jälkeen; hyvin viileä.

Jäähdytetty ja lämmitetty Nappa-nahkaverhoilu ja hyvin säädetty valaisin oikeilla painikkeilla ja painikkeilla tekevät Stingeristä turvallisempaa ajaa.

Harmon / Kardon-äänentoistojärjestelmällä on paljon vaikutusta ja se lisää Stingerin sisustuksen ylellistä tunnelmaa sisäänrakennetulla metallikaiuttimen kannella ovissa. Apple CarPlay toimii hyvin ja olemme tyytyväisiä siihen, että Kia tarjoaa sen sisäänrakennetun infotainment- ja navigointijärjestelmän lisäksi.

Värikäs ympäristön valaistus yöllä lisää ilmapiiriä ja LED-ajovalot tekevät hyvää työtä kiitotien valaisemiseksi. Automaattiset kaukosäätimet reagoivat nopeasti.

Yläpuolella, vankka panoraamakatto, jossa etupuolen puolilas liukuu takaisin, auttaa kompensoimaan hajupäätä. Se on houkutteleva täyttää hytti, ja se sopii erinomaisesti ilta-hauskuilla tai pitkälle kotiin töiden jälkeen.

Takaistuimet sopivat parhaiten 2 aikuiselle, koska suuri keskiakseli taka-akselilta estää istumapaikan. [19659002] Turvallisuus- ja avustusjärjestelmien alalla Kia osoittautuu puistosta. Stinger tarjoaa monenlaisia ​​järjestelmiä, joiden avulla kuljettaja voi säätää suurimman osan herkkyyttä heidän makunsa mukaiseksi. Pidämme erityisen miellyttävänä säätää mukautuvan nopeussäädön reagointikykyä.

Kaista ylläpitää työtä erittäin hyvin ja tukee Stingeria kierroksilla kevyellä kosketuksella ohjauspyörällä. Kuljetuksen ja käsittelyn 10 Kuljettajan ja polttoaineen säästö 8 Melu 9 Valot 10 10 10 10 10 8 6 ] Pistemäärä 91


Joukkue: Kia
Malli: Stinger
Taso: GT2
Moottori: 3.3L V6
Vaihtoehdot: Ei kukaan

Perushinta: $ 51,400
As-Tested Hinta: $ 52,300


Source link